Programi neformalnog obrazovanja

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske će izraditi katalog programa neformalnog obrazovanja koje provode organizacije civilnoga društva na temelju podataka koje će dostaviti udruge.
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s Mrežom mladih Hrvatske, provodi savjetovanje s organizacijama civilnoga društva o programima neformalnog obrazovanja.

 

Savjetovanje se provodi u okviru aktivnosti uspostave online kataloga programa neformalnog obrazovanja koje provode organizacije civilnoga društva predviđene Nacionalnom strategijom stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2012. do 2016. godine. Savjetovanje je također komplementarno s aktivnostima uspostave online kataloga programa neformalnog obrazovanja u sklopu projekta “Novo doba ljudskih prava i demokracije u hrvatskim školama” koji ima za cilj doprinijeti uvođenju i punoj integraciji obrazovanja o ljudskim pravima i aktivnom građanstvu kroz suradnju organizacija civilnog društva i javnih institucija, a provode ga Mreža mladih Hrvatske, GONG i Centar za mirovne studije.
Obrazac se nalazi ovdje.
Molimo vas da se uključite u savjetovanje ispunjavanjem obrasca, ali i da informaciju o savjetovanju i link na kojem je obrazac proslijedite dalje i na taj način doprinesete kvaliteti i relevantnosti budućeg kataloga programa neformalnog obrazovanja koje provode organizacije civilnoga društva u Hrvatskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *