Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 299775 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 9

Redovna skupština BBK Krpelj

Dana 25.01.2013. u prostorijama Speleološkog kluba Samobor je održana 2. redovita godišnja skupština kluba BBK Krpelj. Uz ukupljenje članove i prijatelje kluba, skupštini su nazočili i predstavnici BBK Šišmiš te Darko Henc, tajnik ZTKGS.
Uz održane točke dnevnog reda, svim okupljenima je prezentiran izvještaj o radu za 2012. godinu uz popratni slikovni sadržaj.

 

Određen je i izglasan plan za 2013. te glavne smjernice kluba u 2013. Cilj je pojačati direktne aktivnosti kao što su biciklijade i rekreativne vožnje, te približiti djelovanje građanstvu.
Bitne stavke su pokretanje “Biciklarnika” koji bi krenuo sa javnim radom još ove godine. Edukacija i stručno usavršavanje jednog člana kluba za popravak i tehničko osposobljavanje bicikla, te osnovna edukacija svih članova.
Predstavljen je i okvirni plan puta biciklima “Samobor – Ohrid” koji bi trebao započeti sredinom lipnja. Inicijativa i pritisak prema gradu oko omogućavanja biciklističke infrastrukture na području grada će biti jedna od bitnih stavki javnog djelovanja.
Nakon službenog djela nastavljeno je druženje svih okupljenih, u uskoro – nadamo se i službenim prostorijama kluba.
Hrvoje Vešligaj

povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com