Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 322078 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 5 i admina: 1

ODRŽANA SMOTRA TEHNIČKE KULTURE ZTKGS 19.10.2018.

U sklopu proslave Dana Grada Samobora Zajednica tehničke kulture održala je Smotru tehničke kulture u dvorani Srdjih škola u Samoboru, 19.10.2018. godine.

Pred brojnim učenicima srednjih škola u Samoboru sve udruge članice ZTKGS su predstavile svoju udrugu, projekte koje provode i svoj rad u ovoj godini.

Veliki interes nazočnih iskazan je za 3D znanstvenu podmornicu s kojom su inovatori Martin Sokolović, Josip Obraz i Lovro Stipanović sa svojim mentorom prof. Ivanom Vlainićem osvojili brojna domaća, evropska i svjetska priznanja. Za svoje izuzetne rezultate na polju inovativnosti, mladi su inovatori sa svojim mentorom dobili i vrijedno priznanje – Nagradu Grada Samobora, koja im je uručena na svečanoj sjednici gradskog vijeća povodom Dana Grada Samobora i njegovog 776– tog rođendana.

Inženjer Radovan Vugrinec, iz Društva inženjera i tehničara Grada Samobora predstavio je idejno rješenje nove ustave na Gradni, koja se pplanira sagraditi na mjestu nekadašnje ustave, a koja će vratiti potoku Gradna nekadašnji izgled samoborske Venecije.

Knjigu pod nazivom „Svjedočanstvo o održivosti“ prvi put je predstavio inženjer Josip Kumerički iz Društva inženjera i tehničara Grada Samobora, koja je vrijedan doprinos na polju održivosti.


Slike:


povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com