Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 283697 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 20

Pozivamo Vas na Occupy Dukat Fit biciklijadu u nedelju 03.06.2018, sa startom u 10.30h ispred Bunera

BBK Krpelj organiziraju Occupy Dukat Fit biciklijadu u nedelju 03.06.2018, sa startom u 10.30h ispred Bunera (ex. vojarna) u Samoboru. Svi zajedno se vozimo o osiguranoj koloni (lagani tempo) pola puta gdje će biti manja feed zona, te kreće odvajanje ruta. Biti će raspoložive i osigurane (sa redarima i oznakama) 3 trase (Cesta i 2 MTB: lakša i zahtjevnija), tako da ima za svakog ponešto. Svi registrirani sudionici će dobiti Dukat Fit poklon paket (Dukat Fit proizvodi, futrolu oko pojasa za mobitel, majica + bidon) te biciklističku kartu koju osigurava TZ Samobor.
 
Domaćin (PK Scout) će osigurati obrok za sve prijavljene sudionike koji će to u prijavi naznačiti. Biti će dostupan gulaš i vegetarijanski obrok. Da bi osigurali mjesto i majicu Vaše veličine, svakako izvršite registraciju ovdje:

Detalji o događaju su objavljeni ovdje, te će biti redovito nadopunjavani:
 
Na odredištu će biti organiziran koncert te će nam voditelj druženja biti Davor Jurkotić aka. “U zdrav mozak”, tako da je zagarantiran i zabavni dio 🙂 Video najavu možete vidjeti ovdje:
 
Stoga, nemojte čekati posljednji trenutak te se registriraje na vrijeme!

povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com