Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 310997 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 3

5 Samoborski Rock Festival

Iako je uvriježeno mišljenje da je ljeti Samobor umrtvljen grad, Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Grada Samobora trudi se dokazati suprotno. Tako je DPTK&INF, uz pomoć Zajednice tehničke kulture Grada Samobora i Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije, u nedjelju, 5. srpnja, organiziralo 5. Samoborski Rock Festival.
Na festivalu je u raznim postavama nastupilo desetak polaznika Samoborske Rock Akademije koji su zajedno sa svojim nastavnicima i mentorima pokazali što su sve naučili u protekloj školskoj godini: pjevanje, sviranje gitare, bas gitare i bubnjeva. Kao podrška mladim polaznicima Rock Akademije na festivalu je nastupilo još pet bendova: Sunrise, Vrijeme Batina, Dusty Hats, Donkey Hot i 4Head, koji su publici odsvirali poznate rock and roll hitove ali i predstavili svoje autorske pjesme . Iako su oni već odavno savladali osnovne vještine svirke (neki od njih i u Samoborskoj Rock Akademiji), Rock Festival predstavlja dobar način promocije poznatih samoborskih rock bendova.
Zahvaljujemo se svima koji su zajedno s nama pomogli u pripremanju 5. Samoborskog Rock Festivala i ekipi koja je omogućila da dobijemo kvalitetan zvuk koji je dolazio s pozornice. Nastojati ćemo nastaviti tradiciju održavanja Samoborskog Rock Festivala kako bi se iduće generacije polaznika Rock Akademije mogle predstaviti svojom svirkom u godinama koje slijede. Također razmišljamo i o održavanju Samoborskog Rock Festivala dva puta godišnje, kako bi mladi rock and roll bendovi imali više prilika za stati na pozornicu i pokazati publici što sve znaju.

Fotografije pogledajte na našoj facebook stranici

Još fotografija s Festivala možete pogledati na profilu Samoborske Rock Akademije


povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com