Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 311006 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 1

Sajam mogućnosti

Zajednica tehničke kulture Grada Samobora sudjelovala je na Sajmu mogućnosti održanom 19. svibnja 2015. godine u Samoboru. Učenicima četvrtog i šestog razreda osnovnih škola s područja Samobora i ostalim gostima Sajma mogućnosti svoj rad su predstavile naše udruge Aeroklub Samobor, Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Samobor, Odred izviđača Samobor, Radio klub Tule i Vužić, SMBWireless, Udruga starodobnih vozila i tehnike Samobor te Zrakoplovni klub Parafreek.

Školarcima su najviše plijenili pažnju „padobranci” iz udruge Parafreek, kao i 3D printer i roboti koje su predstavili članovi DPTK&INF., dok su stariji posjetitelji najviše razgledali stara vozila koja je predstavila USV Samobor. Cilj ovog programa, kojeg su organizirali Policijska uprava Zagrebačka, Grad Samobor i Vijeće za prevenciju Grada Samobora, upoznati je djecu s raznim sportskim, kulturnim i društvenim programima i potaknuti ih na aktivno i kvalitetno provođenje svog slobodnog vremena te ih na taj način udaljiti od društveno neprihvatljivog ponašanja.

Fotografije sa Sajma mogućnosti pogledajte na našoj facebook stranici ili ovdje


povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com