Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 267126 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 14

Smotra Tehničke kulture

Zajednica tehničke kulture Grada Samobora i Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije, održali su Smotru tehničke kulture u ponedjeljak, 13. listopada, u maloj dvorani samoborskih srednjih škola. Predstavile su se članice ZTK iz Zaprešića, Velike Gorice, Ivanić-Grada, Općine Križ i grada domaćina Samobora.

O tome što se može vidjeti na ovoj smotri i što će se sve događati tijekom dana, nakon uvodnog pozdrava i kratkog predavanja o udrugama članica ZTK grada Samobora predsjednika ZTK Samobora Krešimira Motočića , govorio je predsjednik ZTK Zagrebačke županije Ivan Vlainić, a smotru je otvorio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Samobora Juro Horvat.
Uz razmjenu iskustava, predstavljanje najsvježijih radova, video prezentacija i eksponata na smotri, veliku pozornost članova i posjetitelja izazvala je samoborska premijera 3D printera i “proizvoda” koje nudi ova najnovija svjetska tehnologija. Za samo zatvaranje smotre priređeno je predavanje Ante Radonića sa Tehničkog muzeja u Zagrebu o letovima u svemir i svjetskim agencijama koje se bave prijevozom ljudi u svemir.
Posebna zahvala srednjim školama i ravnateljima na ustupanju male dvorane te organizirano dovođenje učenika svih triju škola na predstavljanja i predavanja udruga članica te na taj način pridonijeli upoznavanju udruga tehničke kulture u Gradu Samoboru i Zagrebačkoj županiji.


povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com