Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 267082 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 11

Predavanje “Puta za Peking 2008”

U organizaciji BK Pedalinac iz Zagreba i BBK Krpelj iz Samobora, nakon “Puta za Peking 2008” i “Zagreb – London 2012”, organizirano je treće predavanje za građanstvo na temu putovanja biciklom na olimpijske igre. Po rijecima domacina – ljubaznih djelatnika GKS, do sada nije viđena takva popunjenost knjižnice. 100ak građana se okupio u četvrtak 03.04.2014. u 19.00h navečer, tako da jedan dio nije mogao stati unutra, jer se tražilo mjesto više.

Mladen Gaćeša je kroz sat vremena uspio sažeti put biciklima od Zagreba do Soći-a na zimske olimpijske igre, popraćenu slikama i kratkim video zapisom na samom kraju. Uz razne zgode i manje nezgode, za put – uz fizičku pripremu bilo je potrebno i nabaviti posebnu opremu za zimske uvjete, jer se nista nije htjelo prepustiti slucaju. Doznajem da će uskoro biti gotov i cjelovit dokumentarni video zapis, te do kraja godine i dnevnik sa prethodnih putovanja.
Još jednom zahvala našim domaćinima, medijima i gradu koji su ispratili te najavili predavanje na svim lokalnim stranicana. Zbog velikog interesa, planira se uskoro organizirati i još jedno dodatno predavanje.
Hrvoje Vešligaj

povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com