Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 316485 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 16

Smotra tehničke kulture

Smotra tehničke kulture udruga članica Zajednice tehničke kulture Grada Samobora
Zajednica tehničke kulture Grada Samobora organizirala je 12.10.2013., u povodu Dana grada Samobora, smotru Tehničke kulture. Smotra se od 12 do 16 sati odvijala u dvorištu u bivšem Komunalcu u Perkovčevoj ulici 59, a predstavile su se udruge članice.

Smotra je ujedno i prigoda da se okupe sve članice Zajednice. Na ovaj način udruge se bolje upoznaju, prezentiraju svoju djelatnost te osmišljavaju zajedničko djelovanje. Smotra je bila prigoda građanstvu da na jednom mjestu upoznaju Zajednicu tehničke kulture sa članicama, te vide što Samobor nudi, te se možda uključe u neku od djelatnosti iz oblasti tehničke kulture.
Članice Zajednice tehničke kulture su (abecednim redom):Društvo inženjera i tehničara grada Samobora, Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike, Filmska autorska grupa EnthusiaPlanck, Radio klub Samobor, Radio klub Tule i Vužić, Speleološki klub Samobor, Udruga SMB Wireless, Udruga starodobnih vozila i tehnike Samobor i Zrakoplovni klub Parafreek, dok su pridruženi članovi Aero klub Samobor, Brdsko-biciklistički klub Krpelj, Odred izviđača Samobor i Udruga ljubitelja fantastike i stolnih strateških igara Topor.
Krešimir Motočić

povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com